Православни катихета

Форум катихета => Јавна обавештења => Тему започео: radomir marinkovic Јануар 19, 2012, 11:38:01Наслов: ''Креативнa школa''
Порука од: radomir marinkovic Јануар 19, 2012, 11:38:01
ДИРЕКТОРИМА ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ


                                                                                                               

      
Поштовани ,

Имамо задовољство да Вас обавестимо да је Завод за унапређивање образовања и васпитања у сарадњи са Мајкрософтом и ове године, по осми пут, организовао конкурс за „Креативну школу“ у оквиру кога запослени у образовању имају прилику да  афирмишу свој педагошки рад као и да размењују примере добре праксе коришћењем Базе знања.

Досадашњи резултати, број пријављених радова и број корисника Базе знања, указују да постоји велико интересовање наставника да представе своје идеје  и поделе их са другима. У конкуренцији целе Европе, претходних година, радови наших наставника били су два пута награђени што додатно указује на њихов квалитет.

Зато Вас молимо да допринесете да Ваш колектив буде упознат са конкурсом „Креативне школе“ за 2011/2012. годину и да пошаљете ваше наставнике на презентацију ''Креативне школе'', коју организује наш Завод, дана 19.01.2012.год. у 11,00 часова у  Медицинској школи, Вељка Дугошевића бб.

О свим детаљима Конкурса можете се обавестити на сајту Завода www.zuov.gov.rs или на  адреси  www.kreativnaskola.rs .

Надамо се да ће запослени и у Вашој школи узети учешће на Конкурсу  и допринети да се радови у Бази знања обогате новим идејама, а које ће наставници из Србије и из региона преузети и уградити у своју праксу.


С поштовањем,

Руководилац сектора за програме и уџбенике


                                                                                       Гојко Бановић


Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines | Српски превод: Јован Турањанин