Православни катихета

Основна школа => Корелација => Тему започео: perica obradovic Септембар 10, 2010, 10:32:48Наслов: Планови и програми предмета за евентуалну корелацију
Порука од: perica obradovic Септембар 10, 2010, 10:32:48
Можда није лоше да се овде поставе планови и програми, па чак и припреме за часове предмета са којима би евентуално могла да се ради корелација.

Упознавањем са радом и начином рада наших колега на њиховим часовима можемо да добијемо нове идеје како у свом раду независно од корелације тако и за саму корелацију. Има тога и превише што би могло да се искористи. Треба само пустити машти и креативности на вољу, па свако према својим даровима и афинитетима.

Ја имам нешто од тога за млађе разреде, па бих могао да поставим. Треба само одредити на који сервер да качимо, а да то не буде обрисано после неког времена (јер колико ће неки фајл да стоји на неком од популарних сервера за дељење фајлова углавном зависи од протеклог времена од последњег даунлоуда, што с обзиром на посећеност овог форума може да буде проблем...). Има фајлова и од по пар десетина мегабајта спакованих у flash апликације.


Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines | Српски превод: Јован Турањанин