Немам времена да млого коментаришем (читаво поподне имао припреме - сутра рано часови, па опет припреме и сл.), али само на кратко.
Екипа је састављена од петоро ученика који до сада нису учествовали у квизу из Веронауке (по један ученик из сваког разреда + 1 по одабиру катихете
Већ сам хтео да се буним - пошто смо званично добили измене да могу ипак да учествују и они који су учествовали, тако да ја ипак имам 2 стара члана; међутим, од реакције нас је сачувала следећа ставка:
– може се направити изузетак у случају да катихета из оправданог разлога не може да састави екипу на овај начин).
и чињеница да сам на школском од до краја 7 пријављених имао само 5 ђака на школском такмичењу прошлог четвртка, тако да и званично имам 3 ученице из 3.разреда и 2 из 2.разреда, а од тога су ми 2 ученице 3.разреда већ биле на такмичењу (једна прошле а друга претпрошле године).
У сваком случају да овако није испало - па ја јавим ђацима да могу да ми се и стари припремају, па ми,
након што су ти ђаци већ почели да уче -
након 2 недеље опет кажу - не могу да учествују!?! - могу само да приметим - да бих тада стварно већ дигао фрку!

А да не спомињем да не стижемо сви да прегледавамо овај форум нон-стоп, тако да са овим обавештењем ја рецимо касним још недељу дана - тј. 2 дана пред општинско такмичење сазнајем!?! Дај бре људи малко да се уозбиљимо!
Иначе мени делују ок пропозиције, са евентуално мишљењем да је могло по још једно-два питања пре финала да се извлаче - у пракси буде да те неке екипе јако кратко учествују. Но, то је чисто моје мишљење.